Kjøpsvilkår

Vi syns det er viktig at du har en positiv opplevelse når du handler hos oss og vi vil strekke oss langt for at du skal bli fornøyd. Hvis du skulle være misfornøyd med noe, eller har spørsmål, vennligst ta kontakt med oss.

 

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpsvilkår. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning)

 

Informasjon om varer i nettbutikken

Vi etterstreber å gi deg så god informasjon som mulig om alle produktene i nettbutikken, men noen ganger kan det oppstå feil, og vi tar forbehold om manglende eller feil informasjon. Bildene av produktene kommer hovedsaklig fra leverandøren, men på grunn av ulik fargegjengivning i skjermer, vil virkelig fargekulør kunne avvike noe i virkeligheten mot det du ser på skjerm.

 

Priser

Alle priser er i norske kroner og inklusiv merverdiavgift.

 

Betaling

Betaling utføres med PayPal, en anerkjent og sikker betalingsløsning. Du kan registrere deg og opprette en PayPal-konto, eller du kan betale med kort uten å registrere deg. Du kan også velge å forhåndsbetale med Vipps. Da vil varene bli sendt så snart betalingen din er mottatt i banken.

 

Forsendelse/frakt

Alle bestillinger sendes med Posten/Bring, og alltid som registrerte forsendelser med sporing. 

 

Leveringstid

Varene som vises i nettbutikken er på lager hvis ikke annet er oppgitt og vil normalt bli sendt i løpet av 1-3 dager.

 

Bytte/retur av varer/angrerett

Hvis du av en eller annen grunn ønsker å bytte eller returnere varer så har du 14 dager angrerett i henhold til Angrerettloven. Det betyr at du kan angre på kjøpet ditt, men du må gi beskjed om det innen 14 dager etter at du har mottatt varene dine. Når du har gitt beskjed om at du ønsker å benytte angreretten så har du ytterligere 14 dager på å returnere varene. Du må selv dekke returfrakten.

 

Reklamasjon

Hvis det er noe galt med varene du har mottatt, ta kontakt med oss straks. Det beste er hvis du ser igjennom varene med en gang du mottar dem slik at feil eller mangler blir oppdaget med en gang.

 

Erklæring om personvern

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, bilde, telefonnummer eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over disse opplysningene. Vi samler ikke inn andre opplysninger enn det du selv deler med oss. Vi har ikke tilgang til, og lagrer derfor heller ikke betalingsopplysninger som du deler med våre leveranser av slike tjenester.

 

Kontakt oss!

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

 

Frk Berg Interiør og Hobby

Lommedalsveien 175

1353 Bærums Verk

 

E-post: monica@frkberg.no

Tlf: 915 82 848