Lue – strikket i Hanneli garn

Da var det lenge siden forrige innlegg, men endelig tilbake.

Fikk det nye garnet Hanneli fra Sandnes garn i julegave, og fikk lyst til å strikke en lue i dette nye merinogarnet. Garnet kom først i kun hvit, men er nå kommet i flere farger. Garnet er utrolig godt å strikke med.

Oppskriften fant jeg hos Du Store Alpakka, og kan lastes ned her.

Ble utrolig fornøyd med resultatet. Garnet var veldig godt å strikke med, og prikken over i`en var den nydelige fuskepelsen i «vaskebjørn» farge jeg fikk kjøpt hos hosjette.no.

Det blir ikke siste gang jeg strikker med dette garnet, og har allerede sett meg ut et nytt plagg som skal strikkes i garnet Hanneli.

hjerte

Strikker du ikke selv, men har lyst på et ferdigstrikket plagg, er nå en lue tilgjengelig i nettbutikken min her. Du trenger bare å klikke her.

 

 

2 kommentarer

  1. Hei😊
    Jeg husker ikke helt hvor langt jeg strikket før felling, men jeg strikket 10 cm vrangbord, før jeg startet på mønsteret. Luen er gitt bort, så får ikke målt heller. Tror jeg brukte 2 nøster, og når det nærmet seg slutten, felte jeg av. Skal snart strikke en til, så da skal jeg huske på å skrive hvor mye garn, og lengde😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s