UFO`er – en sykdom ?

ufoer

Har satt et mål og få ryddet opp i garnlageret (rotet) mitt, og ser først da at det ligger påbegynte strikkeprosjekter overalt ! På «strikkespråket» står UFO for Unfinished objects, og de har jeg mange av. Kan det være en sykdom ?!

For at jeg skal få litt orden, samlet jeg sammen de fleste koftene jeg har startet på, og la de utover gulvet, og tenker at dette må jeg bli ferdig med før jeg starter opp på noe nytt !
Er det flere enn meg som finner det perfekte strikketøyet, og så fort man har startet, så dukker det opp enda en godbit som skriker – «Ta meg – jeg må strikkes NÅ»…..

For å ikke ta motet fra meg selv, har jeg satt opp disse 6 som først skal ferdigstilles. Alle er jo så flotte !

Nr 1 – Itte no knussel – designet av Vanja Blix Langsrud

itte-no-knussel-av-vanja

Denne startet jeg opp med i fjor desember måned, da Vanja hadde adventstrikk på Facebook gruppen sin. Vet at hun i år igjen skal gjøre noe lignende, så her er det bare å henge i før ny kommer. Er ikke mye igjen, kun litt øverst på bærestykket og montering.
Denne skal først ut av UFO haugen.

Nr 2 – Rosa på ball – designet av Sidsel J. Høivik

rosa-pa-ball-av-sidsel-j-hoivik

Denne kofta fra Sidsel Høivik forelsket jeg meg pladask i når hun hadde stand på Bærums Verk i fjor sommer. Jeg hadde allerede boken hennes, men problemet var at det orginale garnet i oppskriften -Mirasol, var gått ut av produksjon fra DSA. Jeg lette land og strand etter å få tak i garnet, og med litt flaks her og litt der, fikk jeg tak i garnet. Denne skal blir ferdig til jul – som julegave til datteren min.

Nr 3 – Morgendis kofte – designet av Sidsel J. Høivik

morgendis-kofte-av-sidsel-j-hoivik

Som stor fan av Sidsel J. Høivik – kastet jeg meg på den store Morgendis «epedemien» som gikk i fjor høst/vinter.Hun åpnet sin egen nettbutikk med garnpakker, og da var det gjort ! Utrolig mye lekker på sidene hennes. Denne skal bli ferdig nå !

Nr 4 – Vanjas varme kofte – designet av Vanja Blix Langsrud

vanjas-varme-kofte

Vanjas varme kofte har et nydelig mønster, som stod i Familien 17/2014. Denne har jeg veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort ferdig. Jeg fant et nydelig garn -Tynn Alpakka – i bringebær farge og sand, men det kommer ikke så godt frem på bildet. Denne skal bli ferdig innen våren setter inn i 2017. Nydelig vår/sommer kofte.

Nr 5 – Torill – inspirert av tradisjonsstrikk – designet av Bente Presterud Røvik

inspirert-av-tradisjonsstrikk-av-torill

Denne kommer ikke helt til sin rett, sånn som den ligger halvferdig, men dette er en kofte/jakke med vakre, brede mønsterborder nederst på ermene og rundt hals- og forkant. Halsen er ikke påbegynt enda, men jeg skal vise den frem når den er ferdig.

Nr 6 – Haukelikofte – designet av Liv Tovsland / Sandnes Uldvarefabrik

haukelikofta

Som man ser av navnet/teksten, så er dette den orginale varianten av Haukelikoften med isydde ermer. Det har jo kommet noen nye modeller med blandt annet med rundt bærestykke, så jeg holder på å gå noen runder med meg selv om jeg skal fullføre denne, eller rekke opp for å strikke med rundt bærestykke, så jeg slipper den store monteringsjobben.
Tenker litt mer på denne……

Da er det bare å sette i gang, så UFO`ene bare flyr avgårde.

hjerte

Likte du det du leste ? Lik oss gjerne på Facebook eller følg bloggen (nederst på siden)

2 kommentarer

  1. Så hyggelig at det kan være til inspirasjon for andre også. Det var egentlig enklere enn jeg hadde trodd. Det var bare å finne frem alt, og sette det opp i prioriteringsrekkefølge.
    Lykke til Elisabeth !

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s